Harta e Sigurisë Ushqimore dhe Ndryshimeve Klimatike, prodhuar nga Programi Botëror i Ushqimit të OKB-së (WFP) dhe Qendra e Hadley…
Sasia e mbetjeve ka ardhur në rritje vitin e kaluar por aftësitë për menaxhimin dhe përpunimin e tyre kanë shënuar…
Sekretariati i Komunitetit të Energjisë ka hapur së fundmi një çështje kundër tre shteteve për pika të caktuara që nuk…
Të gjitha kompanitë e sigurimit të jo-jetës e mbyllën vitin 2017 me fitim. Sipas raportimeve financiare të subjekteve, rezultati i…
Një 31-vjeçar ka humbur jetën pasi ka dalë nga rruga duke drejtuar një traktor. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 14:15,…
Prokurorët e Krimeve të Rënda rebelohen dhe braktisin mbledhjen e thirrur nga drejtuesja e tyre, Donika Prela. Temë e mbledhjes…
Ashtu siç ka ndodhur në të gjitha rastet e njëjta pritet që qeveria në bashkëpunim me prokurorinë të vijojnë të…
Mijëra fermerë në të gjithë qarkun e Gjirokastrës nuk kanë një certifikatë pronësie për tokën që kanë në përdorim. Që…
Të premten e shkuar, Kryeministri Edi Rama inauguroi udhëtimin e parë të kompanisë ajrore shqiptare Air Albania, projekt i Kryeministrit…
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka njoftuar se Zv. Ndihmës Sekretarja e Shtetit Elisabeth Millard do të zhvillojë…

Lajmet e fundit

Po ndotim më shumë Shqipërinë dhe po i përpunojmë më pak mbetjet

Aktualitet

Po ndotim më shumë Shqipërinë dhe po i përpunojmë më pak mbetjet

Sasia e mbetjeve ka ardhur në rritje vitin e kaluar por aftësitë për menaxhimin dhe përpunimin e tyre kanë shënuar rënie në raport me vitin 2016. Sipas të dhënave të INSTAT...

Sekretariati i Energjisë, çështje kundër Shqipërisë për infrastrukturën, s’ka ndërlidhje me fqinjët

Aktualitet

Sekretariati i Energjisë, çështje kundër Shqipërisë për infrastrukturën, s’ka ndërlidhje me fqinjët

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë ka hapur së fundmi një çështje kundër tre shteteve për pika të caktuara që nuk kanë respektuar në rregulloren 347 të vitit 2013. Mes tre...

Sigurimet, tregu me fitim – 7.5 milionë euro për vitin 2017

Aktualitet

Sigurimet, tregu me fitim – 7.5 milionë euro për vitin 2017

Të gjitha kompanitë e sigurimit të jo-jetës e mbyllën vitin 2017 me fitim. Sipas raportimeve financiare të subjekteve, rezultati i përgjithshëm për të gjitha kompanitë kishte vlerën e 958 milionë...