Një 38-vjeçar me banim në Farkë e Vogël në periferi të Tiranës është arrestuar, pasi akuzohet se ka dhunuar e…
Familja e "Dëshmitarit X" në video-përgjimet e publikuara nga Partia Demokratike blinte me listë në dyqanin e lagjes ku banon…
Pacienteve me probleme kardiake që iu është ndërprerë mjekimi për shkak se është vendosur një skemë pikëzimi që kufizon marrjen…
Një 38-vjeçar është arrestuar, pasi akuzohet se ka dhunuar e përndjekur një 35-vjeçare. Në pranga u vu një ditë më…
Pjesa më e madhe e sipërmarrësve bëjnë gabime të tmerrshme të cilat mund të shkatërrojnë biznesin e tyre përpara se…
Muajt e parë të këtij viti është regjistruar një rritje e madhe e importit të automjeteve në vend. Për periudhën…
Peshkarexha “Fatima”, e cila po transportonte 800 kg kanabis për llogari të Moisi Habilajt, u kap në maj 2015 në…
 Duke filluar nga 15 maji i këtij viti, të gjithë ata që aplikuan për Lotarinë Amerikane mund të kontrollojnë nëse…
Përgatiti: Nikolin Sh. Lëmezhi Vëllazëria Jeruzalemi i Ri ˗ Shkodër  Jemi në prag të Rrëshajëve që është edhe fundi dhe…
Për gati 5 orë e 30 minuta Prokuroria për Krimet e Rënda mori në pyetje Albert Veliun, të konsideruarin si…