Ditarit të Anne Frank i janë publikuar edhe dy faqe të reja në përmbajtje të së cilave zbulohen mendimet e…
6.7 milionë dollar u shit sot në një ankand të Gjenevës diamanti historik i cili për 300 vjet kaloi nëpër…
Nga Mariama Diallo Njerëzit në qytetin e saj të lindjes në Los Anxhelos e kujtojnë aktoren Meghan Markle si një…
Së bashku me koncertin muzikës klasike “Belcanto Dolcino” një natë e mrekullueshme me Artistët të mrekullueshëm : Faleminderit New York…
Ata u takuan fare thjeshtësisht, një ditë në boulevardin Saint-Germain ku gëlonin artistët e kohës së luftës dhe të pasluftës.…
0 Sot është 91 vjetori i lindjes së aktorit të mirënjohur korçar, Koço Qendro (1927). Edhe pse ka lindur në…
Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ka vazhduar takimin e përjavshëm. Pas shfaqjes së një dokumentari në mbrojtje të teatrit, nuk…
Më 15 maj 1928, në një version të parë pa zë, ishte planifikuar “Plane Crazy”, i drejtuar nga Walt Disney…
 “Mbreti i Maskave” Guerrino Lovato ka mbërritur në Tiranë për të bërë të njohura 100 nga punimet e tij më…
Me para’ mund të blesh gjithçka, por jo të ardhmen dhe moralin, apo të shpëtosh nga ndërgjegjja. Ky është morali…