Të shtunën më 12 maj në muzeun kombëtar në Shkup "Chifte Hammam" , për nder të 100 vjetorit të lindjes…
Këtu keni një listë të 100 filmave më të mirë të cilët manhitën botën duke fituar dashurinë e audiencës anë…
Këshilli Kombëtar i Restaurimeve shqyrtoi e miratoi tre projekte, përfshira në kalendarin e restaurimeve të Vitit të Skënderbeut, dhe brenda…
Ministria e Kulturës së Republikës së Kosovës ka shpallur konkurs për mbështetje e te gjithë piktorëve dhe skulptorëve mbarëkombëtar, të…
Shitja vendosi rekorde edhe për tablotë e Claude Monet dhe të Henri Matisse. “Vajza me një shportë me lule”, e…
Nga Artan Fuga Disa amatorë të këngës që u paraqit në festivalin europian këtë vit janë mërzitur këtu ngaqë kanë…
Me iniciativën e deputetit Nikola Ciraci i cili prej kohësh është angazhuar për përmirësimin e raporteve ekonomike dhe kulturore mes…
Në edicionin e 63-të të konkursit të këngës, Eurovision, marrin pjesë 43 vende. Më poshtë vijojnë pesë fakte për një…
Dje ishte 70-vjetori i lindjes së aktorit të shquar të skenës dhe ekranit,  Bujar Lako, i cili prej 1 viti…
Festivali që i jep vlere qytetërimit Shkodran, jo vetem në Shqiperi , por në të gjithe botën. Jane 103 shtete…