Biba, dezhurni i radhës i PS-së kundër opozitës

Dje dezhurnin kundër opozitës e kishte nënkryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Denar Bida. Edhe ky në të njëjtën valë e ritëm që i jep partia, bëri zhurmën e kërkuar nga partia sovjetike e quajtur socialiste. Biba u koordinua me shokët e partisë në mënyrë që plumbi ndaj armikut të jepet në kohën e duhur. Dhe sigurisht se Biba nuk ka çfarë të thotë, e vërtit si të dojë partia. Por shumë shpejt i erdhi radha këtë herë.

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të bëhet publike. Fushat e detyrueshme janë shënjuar me *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>