“Investitorët amerikanë janë të interesuar për një zonë të veçantë ekonomike në Kosovë ku do të mund t’i gjenin kushte…
 Mediat serbe kanë publikuar një dokument, të ashtëquajtur   “Plani i mbështetjes së integrimit ndërkombëtar të Kosovës”, i cili u miratua…
Federata Evropiane e Karatesë, hapi të premten hetimet lidhur me refuzimin e autoriteteve serbe për të lejuar hyrjen e sportistëve…
Një grua 35-vjeçare u arrestua të shtunën, pasi më shumë se 5 kg heroinë u gjetën në shtëpinë e saj…
I pranishëm në ceremoninë e shpalljes “Qytetar Nderi i Komunës”, për zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland në Drenas,  kryeministri…
Zëvendës presidenti i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland është shpallur qytetar nderi i komunës së Drenasit. Nga aty, Wieland ka premtuar…
“Shpallja qytetar nderi i Komunës së Drenasit, sot nuk e nderon vetëm zotin Rainer Wieland, por na nderon gjithë neve…
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka shkuar në vizitë tek shtëpia e paraardhësit të tij në Qeverinë e Kosovës, Isa…
Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç është vënë në vështirësi nga Kisha Ortodokse e Serbisë dhe ka thënë se ka gjatë…
Do të ishte një sukses tejet i madh nëse Serbia dhe Kosova arrijnë kompromis, sepse Kosova është “afër arritjes së…