Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, promovoi të martën, më 8 maj, në Berlin qëndrimin e Kosovës në prag të samitit…
Ambasadori i Shqipërisë në Austri, z. Roland Bimo dhe Ambasadori i Shqipërisë pranë OSBE dhe Organizatave Ndërkombëtare në Vjenë, z.…
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të mbështesë Kosovën në nxitjen e rinovimit urban, në mënyrë që të përmirësohet…
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të mbështesë Kosovën në nxitjen e rinovimit urban, në mënyrë që të përmirësohet…
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se akti i autoriteteve serbe për të mos i lejuar karateistët kosovarë të…
Policia serbe nuk i ka lejuar karateistët kosovarë të hyjnë në Serbi mëngjesin e sotëm. Ata po udhëtonin për të…
Udhëheqës të institucioneve në Kosovë thanë sot se integrimi në Bashkimin Evropian është përparësi kombëtare ndërsa u shprehen të vendosur…
Një autobus ka shpërthyer në qendër të kryeqytetit Italian, Romë. Ende nuk dihen shkaqet e këtij shpërthimi ku për fat…
Nga Florian Schmitz Grindjes për emrin midis Greqisë dhe Maqedonisë nuk po i duket fundi. Konflikti është kryesisht ideologjik. Një…
Kryetari i PDK-së Kadri Veseli pas përfundimit të tryezës tha se janë pesë temat e para që janë trajtuar të…