Pas orës dhjetë të darkës celulari duhet fikur. Është një urdhër që prindërit ua thonë fëmijëve adoleshentë, sidomos nëse kanë…
Një kombinim i viagrës dhe vaksinës për gripin mund të trajtojë kancerin, sugjeron një studim i ri. Kjo përzierje e…
Rozmarina ka një shije dhe aromë të pashoqe. Emri i saj vjen nga Latinishtja dhe përkthehet “Vesa e Detit”. Ajo…
Dr.Orges Spahiu, (Mjek Onko-Radioterapeut në QSUT) Çfarë është radioterapia e gjirit Radioterapia është trajtim me energji të lartë rrezatimi (siç…
Përdorimi i pajisjeve teknologjike disa orë përpara se të flini, jo vetëm që ju largon gjumin dhe dëmton qelizat e…
Shqipëria nuk ka një shkollë specializimi për ndërhyrjet plastike dhe kontrolli i mjekëve të huaj që ushtrojnë këtë profesion bëhet…
Dr.Klevis Thomai (Mjek kirurg në Shërbimin O.R.L) Trupat e huaj janë sende të cilat ngelin në pjesë të ndryshme të…
Vjen një pikë kur të duket sikur gjithë bota të është kthyer kundër dhe stresi arrin kulmin duke u shpalosur…
Sytë kanë të bëjnë me kaq shumë lodhje. Në këtë botë të smartphone dhe digitalization, sytë merren me kaq shumë…
Në fazat e para, kanceri i mushkërisë nuk shfaq shenja të dukshme ose që mund t’i ndieni. Më vonë ai…