Çfarë i lidh Edi Ramën dhe Erion Veliajn me forumin rinor “Pushkin”

Është fakt i njohur se shërbimet sekrete veprojnë nëpërmjet forumeve, shoqatave apo agjencive kulturore, sportive, etj. Këto në gjuhën e shërbimeve quhen kanale legale të kamufluara. Është fakt i njohur që agjentura ruse në Shqipëri, për të keqen e shqiptarëve ka qenë gjithnjë e fortë. Një shtet i dobët si Shqipëria, gjithnjë nuk e ka përballuar si duhet këtë gjendje që cenon rëndë sigurinë publike. Aktivisti i shoqërisë civile Altin Goxhaj qysh më 21 janar të këtij ka publikuar foto nga rrjetet sociale, për një aktivitet të mëparshëm të forumit rinor “Pushkin”, i cili ka marrë përkrahjen e Edi Ramës dhe Erion Veliaj. Pse pas publikimit të këtyre fotove, ato u hoqën menjëherë nga rrjetet sociale nga ambasada ruse. Çfarë lidhjesh ka Edi Rama e Erion Veliaj

 

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të bëhet publike. Fushat e detyrueshme janë shënjuar me *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>