Denoncimi i ish-kryeministrit/Berisha: Çako po zëvendësohet me narko-drejtorin e përkohshëm që mbulonte klanet e Jugut

Ish kryeministri Berisha ka bërë publike të gjitha mesazhet e qytetarëve, të cilat denoncojnë Jaupin si trafikant, rryshfetaxhi, ushtar i krimit. 1-“Përshëndetje Doktor, unë qe po te shkruaj jam një oficer policie ne drejtorin e Vlorës. Dua te denoncoj ne lidhje me zhdukjen e shtetasit Adriano Jaho dhe ndihmësin e tij Ariseld Maze. Te dy këta persona janë skafista dhe merren me transport droge (hashash) nga Shqipëria ne Itali, ku nisen gjithmonë nga Vlora nen mbështetjen e policisë. Adriano Jaho ka hotel Evropën ne Vlore, njihet me pseudonimin Toshi. Te dy këta persona Toshi i Evropës dhe Ariseld Maze te cilët raportohen te humbur nga dt 3 korrik, ku policia thotë qe janë nis nga Durrësi nuk është e vërtet. Te dy këta persona pasi kane ngarkuar skafin me 2 ton hashash tek kanali ne Orikum me ndihmën e policisë kufitare te Vlorës janë nisur për ta çuar ne Itali. Pasi kanë ecur për rreth 45 min ata kanë pasur probleme me skafin, ju kane kërkuar ndihe miq e te tyre qe te kthehen por policia nuk i ka len te kthehen pasi ata e kishin ber punën e tyre ku kanë mare 30 mijë euro dhe po te ktheheshin do ju hapnin probleme pra është vet policia qe i ka vrare me dorën e vete këta dy trafikant. Droga ne skaf ka qen e Gonit vëllait te ish ministrit Xhafaj dhe një personi tjetër Gjergji. Goni dhe Gjergji kane miqtë e tyre ne policin kufitare te Vlorës te cilët sigurojnë nisjen e skafeve. Ata janë drejtori i kufirit Luan Hyseni dhe shefi i triportit Adi Ceka. Adi Ceka ka lidhje te shumta me trafikantet ku pa ndihmën e tij nuk lëviz dot asgjë. Te dy si Adi dhe Luani janë miq te ngushtë te Rebani Jaupit dhe Sokol Bizhges dhe me pëlqimin dhe miratimin e Gonit te Xhafes janë aty.

2-“Zoti Berisha përshëndetje te përzemërta për te gjithë te mirat qe po bën ne luftën kundër krimineleve. Jam një agjent i forcave operacionale drejtorisë se përgjithshme. Doja te denoncoja dhe 1 fakt te ri me urdhër nga lart shefi bujar ahmeti tepelens dhe ushtare i rebani jaupit i betuar me urdhër te tije po na nxjerr privatisht te mbajmë ne vëzhgim prokuroret dhe deputet e opozitës pa asnjë procedim penal me shkrim dhe autorizim

3-“Prsh doktor. Zvdrejtori përgjithshëm policisë shtetit Rebani Jaupi ban show ne Velipojë për dy ndërtime kolibe shkarkon gjithë efektivet e policisë dhe ne aksin kryesor te veriut ne ane te rrugës para mbikalimit ne fushkruje merr 10 mije euro për te vazhduar ndërtimin pa leje te një biznesi pllakash!fillimisht i dërgoi shefin e komisariatit Krujës ti bënte presion dhe i bën nja 2 letra për ne prokurori dhe me pas i morën 10mije euro te vazhdoje ndërtimin megjithëse akoma janë letrat ne prokurori.

4-“Përshëndetje Doktor, unë qe po te shkruaj jam një oficer policie ne drejtorin e Vlorës. Dua te denoncoj ne lidhje me ngjarjen e ndodhur parmbrëmë ne Vlore ku janë kapur rreth 30 tone hashash nga policia. Ketë ngjarje krerët e polices se shtetit po mundohen ta fshehin lidhur me autoret e saj. Hashashi i kapur ne llakatund nuk ju përket Habilajve informacioni i nisur tek ju ka qene për dizinformim dhe për te fshehur gjurmët sepse hashashi i përket shtetasve Kreshnik (Niku), vëllait te tij Ervinit, Gonit vëllait te ministrit Xhafa, Aldos shefit te krimeve Fier, ish drejtorit te policisë se fierit Neritan Nallbati dhe Zevendes drejtorit te përgjithshëm Rebani Jaupi.

5- “Përshëndetje Doktor, unë qe po te shkruaj jam një oficer policie ne drejtorin e Vlorës. Dua te denoncoj ne lidhje me zhdukjen e shtetasit Adriano Jaho dhe ndihmësin e tij Ariseld Maze. Te dy këta persona janë skafista dhe merren me transport droge (hashash) nga Shqipëria ne Itali, ku nisen gjithmonë nga Vlora nen mbështetjen e policisë. Adriano Jaho ka hotel Europen ne Vlore, njihet me pseudonimin Toshi. Te dy këta persona Toshi i Europes dhe Ariseld Maze te cilet raportohen te humbur nga dt 3 korrik, ku policia thotë qe janë nis nga Durrësi nuk është e vërtet. Te dy këta persona pasi kane ngarkuar skafin me 2 ton hashash tek kanali ne orikum me ndihmën e policisë kufitare te Vlorës janë nisur për ta çuar ne Itali. Pasi kanë ecur për rreth 45 min ata kanë pasur probleme me skafin, ju kane kërkuar ndihe miq e te tyre qe te kthehen por policia nuk i ka len te kthehen pasi ata e kishin ber punën e tyre ku kanë mare 30 mijë euro dhe po te ktheheshin do ju hapnin probleme pra është vet policia qe i ka vrare me dorën e vete këta dy trafikant. Droga ne skaf ka qen e Gonit vëllait te ish ministrit Xhafaj dhe një personi tjetër Gjergji.

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të bëhet publike. Fushat e detyrueshme janë shënjuar me *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>