Financimi i drejtpërdrejtë për të mbuluar shpenzimet zyrtare të monarkëve britanikë jepen nëpërmjet “Grantit të Sovranit”, që zëvendësoi “Listën Civile”…
Vendimi i vitit 1697 i Parlamenti Britanik kishte caktuar 1.2 milionë sterlina në vit për familjen mbretërore, si fond në…
Kryeministrja britanike, Theresa May, ka sfiduar shkencëtarët për të zbuluar kurën për diagnostikimin e kancerit, për të krijuar makina shpenzime…
Mike Pompeo, në daljen e tij të parë si Sekretar Shtetit, duke folur në “Heritage Foundation” se SHBA do të ndërmarrë…
Një alpinist japonez ka vdekur gjatë përpjekjes së tij për të arritur majën e malit Everest. Nobukazu Kuriki, 35 vjeç,…
“Kanë qenë 80 ditë në të cilat ia vleu të merrej kohë sepse se më në fund ka lindur Republika…
Përfaqësuesit e Facebook-ut dhe zyrtarët e Bashkimit Evropian vazhduan të dielën të negocionin nëse themeluesi i kompanisë, Mark Zuckerberg, duhet…
Autoritete turke kanë ndaluar këtë  javë 4 564 emigrantë, të cilët nëpërmjet kufirit kërkonin që të hynin në mënyrë klandestine…
Plot 106 kapsula kokaine janë hequr nga stomaku i një gruaje, e cila dyshohej se po tentonte të kontrabandonte drogën…
Zyrtarët e emigracionit në Bremen të Gjermanisë dyshohet se janë duke kërkuar para në këmbim të përmirësimit të aplikimeve të…