Pas vrasjes me armë në një shkollë të mesme të Teksasit në qytetin e vogël të Santa Fe-së, studentët që…
Franca paralajmëron Italinë se duhet të respektojë detyrimet e saj, në të kundërt, Eurozona do të vuajë.   Ministri francez…
Ndërsa koha përmirësohet dhe vera fillon të afrohet, hotelet, restorantet dhe atraksionet në pikat e nxehta turistike në mbarë botën…
Kryebashkiaku i Selanikut, Janis Butaris është rrëzuar në gjunjë pas sulmit të dhunshëm nga disa persona të panjohur gjatë festimeve…
Qeveria e Greqisë ka refuzuar propozimin sipas të cilit emri i ardhshwm i Maqedonisw tw ishte “Republika Ilinditase e Maqedonisë”.…
Mbretëresha e Anglisë mund të jetë më e njohura në të gjithë botën, por nuk është më e pasura në…
Gjermania pret të shpenzojë rreth 78 miliardë euro për çështjet e lidhura me emigracionin deri në vitin 2022, përfshi këtu…
Në Zagreb të Kroacisë, mijëra protestues kanë protestuar sot kundër abordit. Sipas policisë ngjarja ka kaluar pa asnjë incident. Në…
17-vjeçari i cili vrau 10 persona në Teksas quhet Dimitrios Pagourzis. “Lindur për të vrarë “ishte mesazhi shqetësues në një T-shirt…
Të paktën 7 persona kanë mbetur të vrarë pasi militantët e armatosur sulmuan një kishë ortodokse në Çeçeni të Rusisë. Sulmi…