sh-spiuni rus, Sergej Skripal, i helmuar me agjent nervor ka lënë spitalin në Britaninë e Madhe. Megjithatë, ai dhe e…
Presidenti amerikan Donald Trump i është përgjigjur komenteve të presidentit të Këshillit Evropian, Donald Tusk, sipas të cilit, Evropa nuk…
Është parandaluar një atentat në Francë. Policia ka ndaluar dy personat të cilët do të kryenin atentatin, të cilët ishin…
Ish-kryeministrit të Malajzisë, Najib Razak, i janë konfiskuar një numër i konsiderueshëm kutish me sende me vlerë dhe disa çanta…
Është cilësuar si dasma e vitit dhe  ndodhet në përgatitjet e fundit. Bëhet fjalë për dasmën mbretërore britanike mes princit…
Një çift në Staten Island të New Yorkut, është befasuar shumë kur gjatë punimeve në kopshtin në oborr, ka hasur…
Donald Trump ka kërcënuar drejtpërdrejt Kim Jong-un se do të ketë të njëjtin fat si Muammar Gaddafi nëse udhëheqësi i…
E gjithë bota është në pritje të dasmës së Princit Harry dhe të fejuarës së tij Meghan Markle. Dasma ka…
Sipas një prej avokatëve të ekipit mbrojtës të Presidentit Trump, edhe nëse ka prova se zoti Trump ka kryer akte…