Fakti që meshkujt rriten dhe piqen shumë më ngadalë se femrat është i ditur. Por këtë gjë e konfirmon një…
Bruce Campbell po jeton ëndrrën e tij pas daljes në pension, atë të jetuarit në një avion të tërin për…
Njihuni me Yuhong, një artiste kineze që mund të transfromojë veten në çdo personazh të veprave të artit, si Mona…
Një shkrim nga fizioterapisti Petrit Drini Spondiliartroza, ose artriti i shtyllës kurrizore, mund të prekë çdo komponent të shtyllës kurrizore. Për…
Një burrë në Australi ka ndihmuar më shumë se 2 milionë fëmijë duke dhuruar gjakun e tij, nga i cili…
Nëse ju dhe bashkëshorti juaj i ardhshëm jeni të stresuar nga planifikimi i dasmës, lëreni atë mënjanë dhe filloni të…
Ky është plazhi më i çuditshëm që mund të keni parë ndonjëherë. Quhet plazhi i Gulpiyurit dhe është një vend…
Janë partnerët tanë romantikë, persona me të cilët ndajmë jetët tona apo persona që nuk na lënë pavarësisht se çfarë…
Një diamant i rrallë blu që ka kaluar 300 vitet e fundit në shtëpitë mbretërore të Europës është shitur në…
Mësuesja vendosi që këtë herë t’u kërkonte diçka ndryshe nxënësve të saj. Ajo u kërkoi vogëlushëve një kërkesë të thjeshtë…