Ky është plazhi më i çuditshëm që mund të keni parë ndonjëherë. Quhet plazhi i Gulpiyurit dhe është një vend…
Janë partnerët tanë romantikë, persona me të cilët ndajmë jetët tona apo persona që nuk na lënë pavarësisht se çfarë…
Një diamant i rrallë blu që ka kaluar 300 vitet e fundit në shtëpitë mbretërore të Europës është shitur në…
Mësuesja vendosi që këtë herë t’u kërkonte diçka ndryshe nxënësve të saj. Ajo u kërkoi vogëlushëve një kërkesë të thjeshtë…
Një grua nga Çeçenia, e cila thotë se është personi më i vjetër në botë, është shprehur se ditëlindja e…
Tom Hanks padyshim që shkëlqeu në rolin e Forest Gump, por zor se do t’i shkonte mendja që një prej…
Edhe bimët komunikojnë mes tyre me mesazhe kimike që shkëmbehen nëpërmjet rrënjëve. Ky është rezultati i studimeve të fundit të…
Në kontinentin e largët të Australisë kanë zbritur shtëpitë e modës për të prezantuar koleksionet pranverë verë. Një javë mode…
Të pakënaqura me format e tyre, femrat u nënshtrohen dietave drastikeve për të arritur pamjen që dua. Sikur të ishte…
Një galeri fotosh ka bërë xhiron e botës, pasi në të shfaqen disa persona të cilët janë arrestuar, por që…