Kur jemi në një marrëdhënie, në fillim të gjithë bëjmë premtime, por e dimë se një pjesë të mirë të…
Në pak minuta shfaqen dhe komentohen disa situata tragji-komike nga realiteti ynë i përditshëm. Shirat e ditëve të fundit e…
Shumica e prindërve e cekin shumë pak njohurinë financiare kur vjen puna te mësimet e jetës që u japin fëmijëve…
Deri në mesditë vijojnë kthjellime të shkurtra dhe shira të dobët, por pjesa e dytë e ditës fuqizon vranësirat duke…
Lumi Danub përshkon 10 vende evropiane dhe katër kryeqytete të njohura botërore. Roli historik i tij mbetet si një ind…
Qeni nuk është vetëm miku më i mirë i njeriut, por me të mund ndash problemet dhe sekretet. Është besnik,…
Mali Ylber, është një prej bukurive natyrore më të bukura të Perusë, i cili edhe pse nuk ka shumë kohë që është…
Përdorimi i kimikateve, sprucove apo kokrrave të ndryshme kundër insekteve e milingonave mund të jetë i dëmshëm për shëndetin tonë…
Plazhi privat më i çuditshëm në botë ndodhet në fshatin bregdetar të Holbeton, në lindje të Plymouth në rajonin Devon…
Djersitja e shpeshtë, përdorimi i veshjeve të ngushta sintetike, zgjedhja e reçipetave të gabuara dhe alergjitë nga produktet larëse bëhen…