Mali Ylber, është një prej bukurive natyrore më të bukura të Perusë, i cili edhe pse nuk ka shumë kohë që është…
Përdorimi i kimikateve, sprucove apo kokrrave të ndryshme kundër insekteve e milingonave mund të jetë i dëmshëm për shëndetin tonë…
Plazhi privat më i çuditshëm në botë ndodhet në fshatin bregdetar të Holbeton, në lindje të Plymouth në rajonin Devon…
Djersitja e shpeshtë, përdorimi i veshjeve të ngushta sintetike, zgjedhja e reçipetave të gabuara dhe alergjitë nga produktet larëse bëhen…
Studimet gjatë viteve kanë treguar një lidhje mes një teprie të dopaminës në tru dhe prirjes për t’u angazhuar në…
“Më në fund kam hequr dorë. Ka pasur momente, kur nuk kam dashur ta bëj diçka të tillë; momente kur…
Ka disa veprime të  grave, që meshkujt i duan shumë. Ja cilat janë ato: 1. Shtrin kokën e saj në…
Shtëpitë e mëdha të modës rikthejnë herë pas here modën e viteve të kaluara. Të njëjtën gjë ka bërë Gucci…
Të bësh një foto të përkryer është e vështirë, por ta shkrepësh atë  në momentin e duhur është akoma më…