Të bësh tatuazh është një vendim i madh, i përjetshëm, që s’keni pse ta ndërmerrni patjetër vetëm. Këto janë disa…
Nisja është parashikuar për në korrik të vitit 2020, dhe kthimi në shkurt të vitit 2021.”NASA është krenare për historinë…
Bikinit nuk janë i vetmi model rrobash banje që i tregon vajzat seksi në plazh. Këto janë rrobat e banjës…
Shkencëtarët e gjenetikës besojnë që krahasimi i biologjisë parahistorike dhe me atë moderne, do t’i ndihmojë ata të kuptojnë se…
Ka shumë histori të pabesueshme, por kjo është me të vërtetë e jashtëzakonshme. Çfarë mund të provoni nëse takoni një…
Incel është bashkimi i fjalëve (Involuntary-Celibate), që do të thotë “beqar i pavullnetshëm”. Personi i dyshuar për sulmin me furgon…
Përpara se Steve Jobs të bëhej themeluesi vizionar i Apple, ai ishte një fëmijë i klasës së mesme që rritej…
Mënyra më e mirë për flokë të çrregullt? Quhen Flat Waves, pra flokë me onde të sheshta, që mesa duket…
Tashmë nuk është më sekret, për shqiptarët, rimodelimi i hundës është preferenca e parë e kirurgjive plastike, shifrat e të…
Dita e sotme  parashikohet me vranësira të ndryshueshme. Sipas Shërbimit Meteorologjik do të ketë reshje shiu dhe pjesërisht shtrëngatë. Era…