Njoftim: Përditësimi online dhe numri i radhës në print nis më 22 gusht

gazeta55

Të nderuar lexues. Për shkak të sezonit të pushimeve, përditësimi i faqes online i Gazetës “55”, www.gazeta55.al, do të rifillojë me 22 gusht

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të bëhet publike. Fushat e detyrueshme janë shënjuar me *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>