Rama ndërsen djemtë e nipat e sovjetikëve të PS-së

Dezhurnin kundër opozitës dje e kishte nipi i Myftar Tares, ish prokurorit të Gjykatës së Lartë Ushtarake që u ka dhënë plumbin e fundit intelektualëve proamerikanë e properëndimorë

 

E kanë nisur me dezhurn sovjetikët e rinj të PS-së, këta që venë nga një shall të kuq sovjetik sa herë ka data sovjetikë për të festuar. Sulmojnë opozitën e na shiten si “properëndimore”. Dje dezhurnin e kishte nipi i Myftar Tare. Kushedi sa antikomunistëve u ka dhënë plumbin e fundit prokurori ushtarak sidomos në vitet 1946-1947, në kulmin e valës kundër vlerës së këtij kombi, të djathtës, asaj që mbajti gjallë dashurinë për Amerikën dhe Perëndimin. A thua nipi i Myftarit, i deleguar për propagandën e radhës kundër opozitës të ketë harruar porositë e çmuara që i jepte gjyshi kundër armikut të klasës? Në fund të fundit, nipçja është te partia e gjyshit, partia e jugosllavëve e sovjetikëve që sot quhet Partia Socialiste.

 

 

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të bëhet publike. Fushat e detyrueshme janë shënjuar me *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>