Rama, zi për Aranit Çelën, frymëzuesi i socialist i “reformës në drejtësi” resht porositë e tij

Flamuri i PS-së dhe prokurorisë enveriste është në gjysmështizë. Na la në moshën 95 vjeçare babai i padrejtësive dhe krimit komunist shoku Aranit Çela, frymëzuesi socialist i reformës në drejtësi. Zi e madhe për partinë e Enverit. Vështirë se gjen ngushëllim PS-ja për këtë humbje të pazakontë. Ish hetuesit, ish prokurorët, ish xhelatët e diktaturës humbën babain e tyre të shtrenjtë profesional. Ishte ai që u mësoi se mësimet e partisë janë mbi gjithçka. Aranit Çela do të mbahet mend gjatë në histori si prokurori ushtarak që kërkoi dënime me vdekje për elitën e klerit katolik në Shqipëri, si prokurori që kërkoi dënime për kushedi sa intelektualë. Si kryetari i Gjykatës së Lartë që ligjëroi kushedi sa vendime me vdekje. Prandaj PS-ja ka arsye të jetë në këtë gjendje.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të bëhet publike. Fushat e detyrueshme janë shënjuar me *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>