Tabaku: Kryeministri Rama inspekton punimet e Bashkisë Tiranë

Jorida-Tabaku

“Nuk ka asnjë projekt të ri nga qeveria e tij”

Deputetja e Partisë Demokratike Jorida Tabaku, ka raguar pas inspektimeve që kryeministri Rama i ka bërë punimeve tek Rruga e Elbasanit. Sipas saj, Rama po inspekton punimet e Bashkise Tirane dhe se qeveria e tij nuk ka asnjë projekt të ri infrastrukturor.

Deklarata e plotë e deputetes Tabaku

Pasi ka braktisur një nga një të gjitha premtimet e fushatës, pasi ka dështuar të inagurojë qoftë edhe një projekt të ri apo një vend të ri pune, kryeministri Rama ka nisur turin e inspektimeve të projekteve dhe investimeve të filluara në kohën e qeverisjes së Partisë Demokratike.

Kryeministri Rama nuk ka vend ku të falet, dhe po falet aty ku më pare ka vjellë vrer.

Në opozitë, Edi Rama mallkonte cdo projekt e investim të Partisë Demokratike dhe bëri gjithcka, duke angazhuar edhe deputetët e tij për të ndaluar zgjerimin e rrugës së Elbasanit, një project i Bashkisë së Tiranës, i mbështetuar nga qeveria e mëparshme.

Por sot, me një logore të zgjatur pa pikë e presje, kryeministri u shfaq në kantierin e Rrugës së Elbasanit si Robert Camcakëzi. Pa projekt, pa ofertë, pa punë,por vetëm me llafe boshe e pa kuptim.

Papunësia dhe varfëria po ulen këmbëkryq në realitetin shqiptar. Kryeministri nuk ofron asnjë zgjidhje, asnjë shpresë. Të vetmet skena teatrale ku është kapur si pas fijes së kashtës, janë turet e projekteve të nisura nga Bashkia e Tiranës dhe nga qeveria e mëparshme.